Börja i Joybells

Du som är nyfiken på att börja i Joybells, hör av dig till någon av våra körledare Rebecka Källner eller Amanda Salminen. De kan svara på alla frågor och den personliga kontakten är alltid mycket värd. 

Prova-på-Joybells

Joybells har inga musikaliska intagningsprov. Vi har intagning av nya medlemmar i början av varje hösttermin. Då har vi tre körrep särskilt för de som är sugna på att prova på Joybells. Där får man känna på repertoaren tillsammans med gamla körmedlemmar och får veta mer om hur det är att vara med i Joybells. 

Årets startskott

Med nya körmedlemmar varje år är Joybells lite grann en ny kör varje år. Starten för varje årsupplaga av Joybells är en helg i början av terminen då vi allihopa åker på gemenskapshelg. Vi lär känna varann och visionerar om vad vi vill med Joybells för det kommande året och framtiden.

Årets datum för prova-på-rep är 4 september, 11 september och 18 september. Vi ses i Immanuelskyrkan Örebro klockan 19.00. Varmt välkommna!

Kontaktuppgifter och mer info

Vi som är med i Joybells idag tycker förstås att du ska snacka med Rebecka eller Samuel. Hoppas vi ses på nästa prova-på-rep!

Körledare Rebecka Källner
Tel: 073-375 37 60

Körledare Amanda Salminen
Tel: 070-560 81 28

 

E-post: korledare@joybells.se

Här hittar du mer om Joybells.